onsdag 28 november 2007

Malin

Är min yngsta äldre syster. Idag är det hennes tur att fylla år.
Undrar om ungarna bjöd mamma på frukost i morse?
I vilket fall som helst, JÄTTEGRATTIS på din dag kära syster!!

PS. Klart jag vill komma på er storfest :)DS.

Malins sång

fredag 23 november 2007

Anna

Idag fyller min kära syster Anna år. Hon fyller jämnt. Jag vill gratulera och hoppas att du får en jättefin dag. Bamsekramar till dig.

En sång till Anna.

onsdag 21 november 2007

Långarydssläkten

är världens mest dokumenterade släkt. Jag är en av alla medlemmar och det finns en del s k kändisar med också. En del fina namn, allt från Thåström till Nils Poppe och Jan-Öjvind Swahn. Men så kommer det. Chippen. CHIPPEN!!! Jag vill fan inte vara släkt med Sveriges mest överskattade landslagsspelare. En pajas, en golle, en åsna från Sveriges komposthög, Blekinge.
Killen platsar inte ens i Bolton...

Vår sida finns här.

Flytta

Jag skall flytta igen. Jag och S ska flytta ihop i februari och därmed är det slut på frihetsdagarna. Nejdå, det skall bli jättekul och vi har hittat en jättefin marklägenhet i Kristianstad och jag vill verkligen detta.

Så jag ska bli Kristianstadbo igen. Det är en jättefin stad, enda problemet är att Kristianstadsborna alltid har lidit av ett enormt storstadskomplex. Kristianstadsbor är generellt så otroligt fiina i kanten och en aningens självuppblåsta. Jag menar naturligtvis mest de unga människorna. Så har det varit så länge jag kan minnas i varje fall. Kristianstadsbor tycker framförallt inte om Hässleholm. De tycker att Hässleholmare är "bönderna från landet", ungefär.

Ikväll blir Sverige klara för EM. Skulle vi förlora har vi ingenting att göra i EM heller. Vi blev totalt utspelade mot Spanien och herregud vad jag saknade Tobbe Linderoth. Men, vi klarar det här igen och säga vad man vill om Lasse L men hans facit är verkligen inte dåligt.

fredag 16 november 2007

Malmö FF 2008

Om jag skulle få bestämma, oavsett kontraktssituationer, så skulle min trupprensning ut så här:

Ut
Yksel(redan klart att han försvinner)
Junior
Håkan Svensson
Gabriel
Edward Ofere
Niklas Skoog
Samuel Barlay
Christian Järdler(gnällpotta)

Näe, satsa på ungdomarna och köp in hungriga spelare som vill spela för Malmö och kämpa hela vägen in i kaklet.

Om man skall se till nuvarande trupp, och mina rensningar, så förstår man att det måste handlas in en del kvalité. Startelvan blir såhär:

Sankan

----- Dixon A.Andersson Vinzents

Babis D.Andersson J.Andersson Safari

Toivonen

Jonatan

Ovan är alltså plockat ur dagens trupp och känns väl inte helt optimal. Vi måste köpa minst två nya backar, en riktigt bra innermittfältare och helst två pigga anfalllare samt en ny målvakt. Alltså minst en 6, 7 nya spelare behövs, alla våra duktiga ungdomar lär ju få chansen i vilket fall som helst.

Summering: Den nya firman Rolle/Gren har ett styvt jobb framför sig.

onsdag 14 november 2007

Kjellkritik

Igår såg jag några snorungar som roade sig med att krossa lysrör på gångbanan. Oerhört kreativt och allmännyttigt.

Fotbollsgalan är en gäspning av stora mått, Magnus Uggla var där givetvis och andra av fotbollsförbundet inhyrda artister av usel kvalité. Zlatan var också där och därför var det naturligt att han fick guldbollen. Det blev en del fjäskande för Z och alla var sååå glada för att den store mannen var på plats för att förgylla "galan".

Berätta gärna för mig vad som är poängen med Adam Alsing. Ingen som vet, ingen som vet...

Berätta gärna för mig vad som är poängen med Aftonbladets sportreporter Robert Laul. Jag vägrar att kalla honom och många andra sportskribenter för journalister för det skulle vara kränkande för de som faktiskt arbetar som journalister.
Robert Laul skriver ointressanta och dåliga artiklar och så har han en blogg där hans genomgående usla behandling av det svenska språket tillåts flöda fritt.
Det finns fler dåliga sportreportrar i detta land än det finns bra. I princip alla som jobbar på tevefyra är inkompetenta och usla. Det är standard att vara usel på den kanalen. På SvD sitter pajsaren Jan Majlard och sprätter ut sina textspyor.

Simon Bank på AB skriver bra och Peter Wennman gör det ibland, men långt ifrån alltid. Lasse Sandlin har nu tyvärr gått i pension och det är synd för många av de nya unga sportskribenterna har mycket att lära av Lasse.

lördag 10 november 2007

Vi pratar om ost och varnar samtidigt för droger

GW, Jonas Hallberg och en avannons för Dag Vag från klassiska Måndagsbörsen. GeWe var slöddrig redan då.

Fett med najs

Tebaks

Nä, Televerket hade inte skött underhållet på sina ledningar särskilt väl ute i R-Ved. Ett lokalt rykte sa att Televerket just nu håller på att byta namn och att företaget skall börsnoteras. Vem vill köpa aktier i den firman frågar jag mig?? Ja, jisses vilken galen värld...

Det var i vilket fall en underbar vecka som jag och min S hade, och alla djuren har överlevt. Olle-Tromma har inte synts till alls. Lantluften har gjort mig gott och pigg och egentligen vill jag inte alls återvända till civilisationen men allting har ju som bekant ett slut.

På tisdag klockan 11 så smäller det, hoppas den är fin och att vi vill ha den. Jag vill så gärna bo med dig.

Grattis C och T!!! Jätteskoj för er och för Ebbsen och jag tror att det blir en liten rödhårig sak....

Nu måste jag ringa min bror för nu var det jättelänge sen vi pratade...jag skriver mera trams senare

fredag 2 november 2007

Skallism

Skalliga män är moderna. Som om det skulle vara en nyhet.