måndag 25 februari 2008

Erotik

Ah, det här kan jag leva på hela veckan. Speciellt eftersom mitt älskade Barca hade en helkväll igår och slog till med en femetta.

Kort och sammanfattningsvis:
Real möter Getafe. Robben gör mål, tyvärr vinkar linjemannen för offside, detta upptäcker inte Realspelarna som firar sitt mål. Vad gör Getafe? Jo målvakten kastar snabbt upp bollen till Getafespelarna, som är i kraftigt numerärt överläge, och Getafe gör MÅÅÅÅL.

torsdag 21 februari 2008

Gott och blandat

Mina svärföräldrar i Thai-country varför jag och miss S nu befinner oss i R-town igen. Det var verkligen vår i luften för ett par dagar sedan, men nu är det åter råkallt. Alla fryser, inklusive djuren. Eftersom jag är här så innebär det oxå att uppkopplingen till Internet går via telejacket och herregud vad man älskar sitt bredband när man inte har det!!.

Min kalender säger att Jack blir stor kille imorgon fredag, han fyller nämligen 7 år. Grattis önskar morbror!!

Är inne i en tung studieperiod just nu då allt känns tråkigt och meningslöst och jag kan inte skriva något vettigt. Får lite ryck då och då men jag måste steppa upp mig som sören snart...:(

Jag tog ut alla hästarna i hagen igår, ensam. Jag är fan grymmast.

Även katten Siri och jag har utvecklat vår relation. Vi kelade faktiskt lite i morse...Siri tror att miss S är hennes mamma och Siri vill gärna ligga på hennes bröst och kela. Och så säger de att katter är smarta...

Apkallt...Och i måndags var det 14 plus mitt på dagen och strålande sol.

FC Barcelona spelade inspirerat mot Celtic igår. Barca är världens bästa fotbollsklubb, det kan sägas om och om igen. Henry gjorde ett klassiskt Henrymål igår, läckert. Oleguer spelade...inte.

Roma-Real tittar jag icke på av många många skäl.....

Min bror har oxå gått med i Facebook...he he. Fast ärligt talat så är inte Facebook speciellt spännande längre...ändå går man in på sidan ganska ofta, det är alltså inte logiskt för fem korvören.

Jag tror på Roland Nilsson.

Man har ingen aning om hur svag en människa är förräns man skall försöka tvinga in en 400 kilos häst i ett släp som hästen absolut inte vill gå in i. När väl hästen bestämt sig för att "nu får det vara nog", ja då flyger er Bunk som en liten vante all världens väg...fast det är ju kul att se världen från ett fågelperspektiv.

550 kr vill Tele2 ha i flyttavgift för ett sketet abonnemang. 550 kr!!! Typiskt för det kapitalistiska utsugarsamhället.
Flytt- och aviavgifter är det bästa som finns. "Ja nu skriver vi ut denna fakturan till våra kära kunder och så stoppar vi det i ett kuvert och så lägger vi på en tjuga per automatik"
Så talar kapitalismens kreatur...

Bli inte förvånade om jag blir rättshaverist när jag blir stor.

Herr T har hjälpt oss mycket i vår flytt och han förtjänar all tack och respekt för det. Tack så mycket min lille pussegulleplutt-gurka.

Jämna veckor, torsdagar, då går er Bunk in i gay-mode. Annars är jag ju en womens man av klass.

Nu vill Åhus ha en beachhandbollarena skriver Kristianstadsbladet. Kommunen skall bidra med 20 miljoner till bygget tycker beachhandbollsälskarna. Jag tror mig veta att det finns tillräckligt täta företagare i Åhus redan som kan betala detta trams utan att våra skattepengar ska gå åt till nån jävla variant av mjukboll på nån strand. Den där beachhandbollsfestivalen handlar mest om det som alla festivaler handlar om, nämligen att kränga öl i diverse tält. Och om det nu måste heta nåt, varför kan det inte heta strandboll eller liknande. Sammansatta engelsk-svenska ord låter oftast ganska...töntigt.

torsdag 14 februari 2008

Tack

Tack alla snälla människor för uppvaktningen på min födelsedag igår. Ni är för snälla!! Hoppas alla får en trevlig Alla Hjärtans Dag idag, och särskilt önskar jag det min moster tillika gudmor, Siv som fyller år idag. Grattis!!

måndag 11 februari 2008

Rysligt

vad snuset har blivit dyrt numera. Undertecknad fyller ju år på onsdag och om ni är i bryderier över vilken slags present som ni vill ge så kan jag tipsa om att det går alldeles utmärkt att ge mig en stock Kronan Lös....

torsdag 7 februari 2008

r.e.m.

Ny platta ute den 1 april, förhoppningsvis inget skämt. En gång var R.E.M. världens bästa band. Jag har inte direkt ogillat något de gjort de senaste tio åren, men inte heller har jag jublat och klappat händerna. Den första singeln från nya plattan kan höras här.
Det låter väldigt mycket R.E.M. om man säger så. Mycket gitarr.
Det är radiovänligt och den fastnar väl ganska snabbt.

Betyget blir 3,5 av 5 möjliga Bunkar. Ny producent för denna skivan är Jacknife Lee (Snow Patrol & U2 bl.a.)

onsdag 6 februari 2008

Personangrepp

Billiga påhopp är ibland trevligt att sysselsätta sig med. A la Gert Fylking. Han påhopp på Carola i Radio Rix är väl helt okej. En fårskalle som talar illa om en annan fårskalle.

Jag tror ingen lyssnar på Rix för den stora journalistiska kvaliténs skull. Vid närmare eftertanke vet jag inte alls varför någon lyssnar på den pissiga kanalen. Bara mainstream topplisteskval utan mål och mening.

Tre personliga favoriter som nog spelas mycket på Rix är Tomas Ledin, Magnus Uggla och E-type. Alla tre borde spärras in på livstid för brott mot de mänskliga rättigheterna. Jag hoppas att jag icke känner någon i min närhet som gillar dessa tre "artister".

Hos min lokala matvaruaffär så har det sedan en tid tillbaka stått säljare från Telenor och Tre vid kassorna. De står där för att kränga abonnemang. Äldre och barn trakasseras inte, av olika skäl antagligen, men jag är i en ålder där jag är en het potentiell kund. Jag vill bara att ni lämnar mig ifred, och har ni inte förstått det redan på min mycket otrevliga ton gentemot er, så får jag väl banka in budskapet i era små arma skallar.

Jag har nu äntligen bytt fackförbund, från Metall till Akademikerna. På ett år sparar jag genom detta byte nästan 4000 kr i avgift. Plus att jag slipper tomtarna på Metall. Jag tycker att facket fortfarande har en mycket viktig roll att spela i vårt samhälle, tyvärr har många fackförbund inte utvecklats i takt med tiden. På mitt förra arbete så var Metalls klubb en samling av osedvanligt inkompetenta äldre herrar. Om ni tror att mytbilden om en samling utslitna gubbar som gnäller på allt och alla i 8 timmar medans de utövar fackligt(kaffedrickning)arbete stämmer, ja då tror ni alldeles rätt.

Klubbordföranden var till och med kandidat till riksdagen i distriktet, lyckligtvis missade han precis att komma in vilket är en stor lycka för alla Svea rikes invånare.
De sura kärringarna på det lokala a-kassakontoret kommer jag inte heller att sakna.

Annars är jag pigg och glad...

fredag 1 februari 2008

Februari

är den bästa månaden. Många stora människor är födda denna vackra vintermånad.
Nu är jag sambo och återigen Kristianstadsbo. Det känns väldigt bra och jag bor med världens underbaraste tös.