tisdag 27 maj 2008

GW

Eftersom Posten är en högst opålitlig partner så fick jag inte min förhandsbeställda bok idag, jag hoppas den kommer i morgon. Den som dödar draken heter Leif GW Perssons nya deckare men får man tro Helsingborgs Dagblads briljanta recension så ska boken hellre gå under genren humor eller komedi. Precis som Perssons senaste deckare alltså. Lika mycket en skrattfest som deckare. Jag kan knappt vänta på vad Kriminalkommissarie Bäckström skall ställa till med denna gång.

måndag 26 maj 2008

Kroppsarbete.....

....är kanske min allra allra starkaste gren. Har varit iväg hela helgen och satt sten på ett dagis i Helsingborg. Fina yttre förutsättningar med granntväjer och 20 grader. Svag vind. En lätt muskelvärk idag i vaderna, annars rätt lugnt. Annars tar studierna mycket av min tid just nu, jag tar mitt skolarbete väldigt seriöst.

Ingen fotboll på teve, fast trösten är ju ändå rätt nära, jag känner lukten av EM komma närmare.

Eurovision har tydligen gått av stapeln i helgen och det gick tydligen inget vidare för Perrelli. Olyckligtvis hörde jag hennes falsksång i torsdags i något slags förkval och det lät inget bra alls. Att hon sedan sminkar sig så till den milda grad att hon ser ut som en jävligt nedgången transsexuell knarkare är ju en annan historia...

måndag 19 maj 2008

Stora människor

Albert Einstein, Marie Curie, Nelson Mandela, Moder Teresa, Joe Strummer, jag själv, Stefan Schwarz. Stora människor som gjort stora saker för mänsklighetens bästa. Men även geniala människor drabbas ibland av så kallad soppatorsk. Man tar slut, känner sig nere, deppar, kanske missbrukar sprit eller sex, missköter sin intimhygien.

Inget av ovanstående har dock drabbat mig under maj månad. Jag har bara struntat i er, mina kära bloggläsare. Jag är ett offer för min egen begåvning, jag kunde aldrig drömma om att jag, moi, skulle ha en sådan oerhört stor fanbase. Supportergrupp på svenska. Jag är alldeles för ödmjuk för att tro, att lilla jag, med mina små inlägg om livet stora och små saker, skulle saknas så oerhört. Människor har stoppat mig på gatan och undrat om jag blivit sjuk. Folk har stuckit sina ölstinna näsor rätt upp i ansiktet på mig på fester och undrat varför jag i hela "hillvitte" inte skriver nåt!!

Ödmjukhet. Jag tackar för vänligheten och för möjligheten. Jag ska börja skriva igen. På allmän begäran. Jag har nu insett att jag varit saknad. Förlåt mig. Jag har svikit er, och jag svikit mina tre viktigaste ledord i livet: ödmjukhet, generositet och osjälviskhet. I´m back children.

Sjung med, sjung med....

tisdag 13 maj 2008

Ost

Priset på ost har gått upp med 18 % på ett år!

fredag 9 maj 2008

I kinda like this

Robyn har piffat upp Teddybears gamla slagdänga och tillsammans med björnarna gjorde hon ett framträdande hos Letterman förra veckan. Det blev rätt bra.