fredag 22 augusti 2008

Ett erkännande

Yep jag kan nu avslöja för er att jag gillar ABBA:s musik och spelar ganska ofta låtar med dem på utvalda musikavspelningsapparater. Förr fick man smyga med detta gillande men jag känner nu att jag har nått en ålder där jag i princip inte skäms för någonting och dessutom är livet alldeles för kort för att smyga...

Nu ska jag äta min sambos underbara Moussaka.

Bananfluga



Så här på fredagen.

En underbar varelse som behöver all stöttning den kan få av oss homo sapiens sapiens.


Thommy Berggren om ett möte med en regissör.

torsdag 21 augusti 2008

Steve Mclaren

Det är namnet på en av de brittiska öarnas mest meriterade tränare. Och en av de absolut sämsta. Han har varit tränare i hyfsat stora klubbar, exempelvis Derby, Man Utd, Middlesboro. Dessutom förbundskapten för England. Efter den perioden vilade Steve upp sig innan han fick ett erbjudande att träna FC Twente i Holland. Steve vill nu smälta in i sitt nya hemland genom att tala med en fin holländsk accent.

söndag 17 augusti 2008

Katten

har i skrivande stund fått hicka!! En katt som hickar!! Jag visste inte ens att en katt kunde hicka. Vad kan de mer göra? Rapa exempelvis? Lägga en fjärt vet jag att katter kan, för det gillar Babben att göra vid lämpliga tillfällen.

Tjat

Jag får höra att jag "aldrig skriver nått roligt på min blogg" av min sambo. Jag har inget speciellt att skriva om serru. Den här bloggen är inget kul längre, den känns bara som ett stort tvång. Jag har bara kvar den för er fans och för en eventuell nytändning längre fram.

Jag gillar mitt liv som det är. Har ingen speciell ny musik att rekommendera, finns inga bra filmer, ser inget på teve. Trivs i övrigt bra.

Premier League har börjat och det är ju kul. Snart börjar La Liga och det är också mycket trevligt. Fotboll, familj, vänner, katten och Miss S är min enda intressen i livet just nu.

Såg i och för sig Mamma Mia-filmen häromdagen och den var mycket bra ur ett musikalfilmsperspektiv. Stellan Skarsgård har ingen röst och Meryl Streep kan VERKLIGEN spela allt. Världens bästa nu levande filmaktris, tveklöst. Släng dig i väggen Nicole Kidman...och operera om dina läppar igen förresten, nu ser du bara ut som en anka!!

Ska läsa fler Jo Nesbö böcker, fick låna en och den var bra. Väntar efter en ny Pelecanos och i min nöd så omläser jag hans gamla och dom är det bästa som finns i den hårdkokta Raymond Chandler-kategorin.

Är det OS nu? Jaha, där ser man.

I övrigt så extraknäcker jag lite i väntan på att mina studier skall starta den 1 september. Annars lugnt. Min älskling verkar trivas och mår bra. Katten har ADHD.
Min avföring är fast men inte hård.

End of report.

lördag 2 augusti 2008

Hur fan kan det redan vara augusti?

Det känns knappt som om sommaren har börjat, ändå är det redan augusti och det går tveklöst mot mörkare tider. Ångest någon? I mitt fall kan det bero på att jag arbetat hela sommaren och inte fått den där sommarkänslan alls. Jag väntar fortfarande på den känslan.

Min familj består nu av tre stycken inklusive mig själv. Imperiebyggandet fortsätter alltså enligt plan. Nu sambo OCH katt. I min värld har jag full kontroll över mina flickor, i den riktiga har jag ingen som helst kontroll över mina pussycats....

Min tidigare misstänksamhet har nu gått över till ett absolut vetande. Babben lider av någon slags bokstavssjukdom som det numera populärt kallas för. Hon har åtminstone lilla a i ADHD.

"En redig tocke gör bara hönekyllingar". Säger svärfar, som har tre döttrar. Klart bitter över att det inte blev någon påg som kunde bli fotbollsproffs.

Tack alla ni för uppvaktningen på min namnsdag häromdagen, det var alltför kärt av er. Ja, jag håller hårt på vissa traditioner.

För övrigt tycker jag att priset på snus borde sänkas.