fredag 3 oktober 2008

Ted

Mina svärföräldrar var på middag hos oss ikväll och vid kaffet kändes väl inte Idol som det ultimata sällskapet när det kom till teveprogram. Så det fick bli Lasse Kronérs flaggskepp Dobidoo....I vilket fall som helst så gästade bl.a. Kenneth Gärdestad och en av hans och Teds bästa låtar spelades. Kanske den bästa till och med.

Deportees gjorde en fruktansvärt bra tolkning av den på deras senaste platta. Oerhört bra. Den hittar jag inte nu så originalet får duga. Och det är inte fy skam. Trevlig helg.

Media

Jag måste nu allvarligt börja vårda mitt språk och kvalitetsgranska varje inlägg sedan The Bunks tankar kring Somalia-numret ett par inlägg nedan nu nått rikstäckande media.

Jag vet bara inte vad jag ska göra med mina 15 snåla minuter av FAME & STARDOM.
Jag kanske får gå före i kön hos den lokala pastavagnen.

Oerhört viktiga nyheter

This just in:

Norra Skåne meddelar att den mycket emotsedda uppföljaren till "Plötsligt i Vinslöv", är klar till årsskiftet. Undrar när SVT har tänkt sig att sända den?

torsdag 2 oktober 2008

Babben

Är namnet på en varelse som mest pysslar med att äta, bajsa, leka, kissa och sova I MITT HEM!!!!.



Bilden ovan är tagen när Babben ligger och lyssnar på Marvin Gayes' I want you.
Det är en Marvin Gaye-katt. Nice.

För övrigt är det viktigt att uttala kattens namn rätt. Officiellt namn: Barbro. Kallas vardagligt: Babben. Det blir annars lätt missförstånd när jag eller sambon står vid alltandörren och skriker efter katten. Inte minst med tanke på våra nya grannar som kommer ifrån Somalia.

Somalia igen alltså, ett högst oväntat veckotema....

onsdag 1 oktober 2008

Hassan goes to Africa

Fast utan någon direkt dialog.

Jag vaknade imorse och hade ett missat samtal på min mobil. Numret började på +252 vilket direkt indikerade ett utländsk nummer. En snabb sökning på nätet visade att numret hörde hemma i Somalia. Spontant känner jag att jag har få vänner i Somalia. Ytterligare sökningar på en så kallad sökmotor gav vid handen att jag inte alls var ensam om att ha blivit uppringd av detta nummer. Någon vilsen själ berättade på något forum att han hade ringt upp, varvid en telefonsvarare direkt kopplades in. En lågoddsare är också att taxametern tickade igång direkt.

Sammanfattningsvis, varning för högst oväntade telefonsamtal från Somalia. Numret då? Jo det är +25260962204. Så om du har lite tråkigt i vardagen och eventuellt stadd vid god kassa, ja prova och ring tebaks vetja.

I övrigt är jag så trött på huliganer, oavsett färg på tröjan, som förpestar tillvaron för hela samhället så fort det vankas fotbollsmatch. Ni är och förblir idioter som alla vanliga hyggliga människor inte har den ringaste respekt för.