onsdag 14 november 2007

Kjellkritik

Igår såg jag några snorungar som roade sig med att krossa lysrör på gångbanan. Oerhört kreativt och allmännyttigt.

Fotbollsgalan är en gäspning av stora mått, Magnus Uggla var där givetvis och andra av fotbollsförbundet inhyrda artister av usel kvalité. Zlatan var också där och därför var det naturligt att han fick guldbollen. Det blev en del fjäskande för Z och alla var sååå glada för att den store mannen var på plats för att förgylla "galan".

Berätta gärna för mig vad som är poängen med Adam Alsing. Ingen som vet, ingen som vet...

Berätta gärna för mig vad som är poängen med Aftonbladets sportreporter Robert Laul. Jag vägrar att kalla honom och många andra sportskribenter för journalister för det skulle vara kränkande för de som faktiskt arbetar som journalister.
Robert Laul skriver ointressanta och dåliga artiklar och så har han en blogg där hans genomgående usla behandling av det svenska språket tillåts flöda fritt.
Det finns fler dåliga sportreportrar i detta land än det finns bra. I princip alla som jobbar på tevefyra är inkompetenta och usla. Det är standard att vara usel på den kanalen. På SvD sitter pajsaren Jan Majlard och sprätter ut sina textspyor.

Simon Bank på AB skriver bra och Peter Wennman gör det ibland, men långt ifrån alltid. Lasse Sandlin har nu tyvärr gått i pension och det är synd för många av de nya unga sportskribenterna har mycket att lära av Lasse.

Inga kommentarer: