måndag 3 mars 2008

Bönor

Gör mig dålig i magen. Mycket mycket dålig i magen. Nog om det. R.e.m. släpper nytt den 1:e april och Q, det brittiska musikmagasinet som alltid försvarat R.e.m. vad dom än har gjort, har kallat albumet för "the bands best album for years...". En fyra av fem möjliga har de gett i betyg. Vi får väl se, det skulle ju vara kul med en ny kanonplatta av Remmarna för det var ett bra tag sedan. Ett rockigare, ösigare sound har utlövats.

Blir alltid så otroligt trött efter inlämnade exmanensarbeten, nu börjar nästa delkurs på torsdag vilket innebär att man kan ta det lite lugnt nu i några dagar och läsa kurslitteraturen på ett mer avslappnat vis. Det är alltid så befriande att lämna in den skrivna texten som man har skött om som ett litet barn och egentligen vill man ju inte släppa iväg den eftersom man aldrig riktigt känner att den är flygfärdig. Men deadlines är till för att hållas, och att polera och polera tjänar till slut ingenting, för det blir inte så mycket bättre ändå.

På grund av bönorna missade jag en fest i lördags som jag hade sett fram emot. Hoppas att ni andra hade roligt i alla fall.

Efter två veckor som hästdräng så är man ganska sliten. Det är inte mycket vi fina människor tål, visar det sig. Men kommer bara bredbandet till R-town så kan jag mycket väl tänka mig att bo där i framtiden, utan tvekan. Vackrare plats får man leta efter, och ett perfekt ställe för ungarna att växa upp på.

Barca spelar underbar fotboll ena veckan och så får de rejält med stryk veckan efter...jag blir inte klok på Rijkaards lag.

Derby tog en pinne dock. Nu har vi tio poäng och blir farliga de sista matcherna.

Melodifestivalen är, ur en ren musikalisk synvinkel, så otrolig undermålig. Men det är en fin tid för våra kära kvällstidningar (och alltmer även morgonblaskorna).

GW släpper ny deckare i maj. Den förra var bra men inte så bra som man hade önskat. Linda -som i Lindamordet framstår alltmer som 2000-talets bästa deckare så den är svår att toppa.

Miss S har börjat blogga....:)

Inga kommentarer: