torsdag 26 juli 2007

This guy is awesome!

Mer komedi från "The Decider". De största komikerna är naturligtvis halva amerikanska befolkningen som lyckades välja idioten inte bara en gång utan TVÅ!!!
Only in America kids, only in America.



Enligt IraqBodyCount.org så är antalet civila döda mellan 65 000 till 75 000.
Men glöm inte att Saddam faktiskt försökte döda George W:s pappa, George H, och det måste få kosta.
Den incidenten skedde ett par år efter att Donald Rumsfeld var i Bagdad och skakade tass med just Saddam. Tänk var snabbt det kan svänga.





Från www.antiwar.com hämtas följande siffror var gäller antalet döda amerikanska soldater:

3645 (t.o.m. juli 07).

George och hans hejdukar kan aldrig ställas inför rätta för det lidande som dom åsamkat miljoner människor över hela världen.
Om ni lyssnar noga så kan ni höra tusentals amerikanska krigshjältar, som hjälpte oss att befria Europa från nazisterna, ligga och rotera i sina gravar över vad George har ställt till med.

Apropå galna tyskar. George kommer aldrig att få Nobels fredpris som exempelvis Henry Kissinger fick. Norska Nobelkommitén måste ha tullat ordentligt på champagnen när dom beslöt att krigsförbrytaren från Berlin skulle få fredspriset 1973. Men det är en annan historia.

Nu är det drygt ett år kvar till presidentvalet 2008 och det spelar ingen större roll om det blir en republikan, demokrat, independent-kandidat eller Miss Piggy som blir ny president. Vem som helst kommer att göra ett bättre jobb än "den där jävla Texas-gubben" för att citera Jan O Karlsson.
Åren 2000-2008 kommer gå till historien som de mörkaste åren i amerikansk politik sedan Richard"det är ingen lögn om du själv tror på det"Nixons glansdagar för drygt 35 år sedan. Aldrig tidigare har USA varit mer hatat av så många människor, över hela världen, än som idag. Och det är naturligtvis synd med tanke på allt det viktiga arbete som världens enda supermakt faktiskt gör för mänskligheten. Allt det goda drunknar nämligen i den stora inkompetenssoppan, och det är bara George och hans administration som kan hållas ansvariga för det.

Ja just det. De verkligt farliga människorna, som George faktiskt jagade lite slött innan Saddam kom på tapeten, nämligen nätverket Al-Qaida, har fler anhängare än någonsin och fler och fler Al-Qaida-liknande grupper har skapats under de senaste åren. Tyvärr sitter väl Usama och hans skäggiga kamrater i detta nu och planerar nya terrordåd. Och han är inte ensam. Det finns många därute som inte vill annat än att förgöra "den stora Satan", the land of the free and the home of the brave.

Åh George åh George, du började ju jakten, varför kunde du inte ha avslutat den ordentligt??
Nä, George ville bara ha Saddam och jag undrar lite vad alla 9/11-anhöriga tycker om det idag?

Inga kommentarer: