fredag 24 augusti 2007

Nu är det helg.

Enligt en säker källa så är Fidel Castro död. Detta publicerades på Norra Skånes nättidning, som enda tidning i världen. En trovärdig källa säger chefredaktören. Ingen annan media har hängt på. Så mycket talar för att något är galet på denna lilla landsortstidning.
Skulle det vara sant så är NSk först i världen med denna ändå rätt stora nyhet och då kan man bara gratulera. Källan skall finnas i Miami. Jag väntar med spänning på hur det här kommer att utveckla sig.

Efter en mycket ansträngande vecka så känner jag mig trött och utarbetad och den kommande helgen är därför mycket efterlängtad. Jag har haft ett späckat schema.

Ikväll så blir det ett besök i metropolen Värestorp som ligger djupt inne i de göingska skogarna. Där skall vi avnjuta Hjärsås/Värestorp - Farstorp (Division 7) och det kommer att bli en enkel bortaseger. Det här med att åka runt i Skåne och titta på gärdsgårdsfotboll i de lägre serierna är ett mycket billigt och trevligt nöje. Halvtidskorven och kaffet skall betygssättas mm. Mer eller mindre alla byar i Skåne har ett fotbollslag så det blir rätt många besök innan alla arenor (!) är besökta.

För tillfället så är det inget speciellt som jag retar mig på. Konstigt. Jag föddes ju negativ.

Varför i hela Hälsingland har jag börjat lyssna på Nickelback??? Varningslamporna är tända och själv förstår jag ingenting. Det är bra att ha i bakgrunden när man dammsuger. Men Nickelback? Har jag tappat allt förstånd? Snart börjar jag lyssna på Marylin Manson oxo. Nej, så illa ska det väl inte behöva bli, för MM är ju en riktig tomte och en pajas.

Har det börjat märkas ännu att jag lider av svår skrivkamp?

Ralf Edström är fortfarande kung i radion.

Lars Winnerbäcks nya singel är dålig.

Moneybrothers nya skiva finns snart i min hand och det jag har hört verkar mycket mycket lovande, varför släppte inte karln skivan i somras? Det är ju en sommar-röjar-skiva.

Men om SF skall släppa "Kvarteret Korpen" på Dvd så får det inte bli som alibisläppet med "Mannen från Mallorca". Det finns noll extramaterial på den skivan. Varför fick inte Ronny Svensson sköta släppet på samma sätt som han gjorde "Mannen på taket". Det är en finfin Dvd-utgåva.

Foppatofflor borde naturligtvis förbjudas.

Årets MySpace-hajp heter Facebook.

Men Twitter får ni mig aldrig att börja med.

Undrars vars det ä för nått som C & T har i tankarna i och med morgondagens partaj. Man kan bara spekulera och det har vi självfallet oxo gjort...

Man blir utmattad av att ha kreativ kramp. Får hitta nån kvällskurs där man får lära sig dreja eller nåt.

Fc Barcelona börjar jakten på fascisterna från Madrid i helgen och vi har Thierry Henry i laget.
Är jag alldeles för generaliserande om jag tror att alla som gillar Real Madrid inte har alla pållarna i stallet? Att vara fan till Real är ju lika illa som att vara fan till....till...eh...Blåvitt!!

Vad är det för mening med allt?

Studio 60...var en okej pilot. Nedlagd i USA efter en säsong, tyvärr.

Jag tror att jag är förälskad i broccoli.

Jag är nog "lite" utbränd, för att tala ministerspråk. Apropå brist på hästar på rätt ställe.

Jag tror att jag skulle vilja ha en hund. Har ni någon att ge mig?

Jag röstar nej till Gotlandsbron.

Trevlig helg alla ni sötisar och be extra careful out there.

Inga kommentarer: